★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (2024)

  • Vizionare oameni pe South Beach (Hoteluri în apropiere)
  • Încercați un sport nautic nou (hoteluri în apropiere)
  • Cumpărați până vă aruncați pe Lincoln Road (Hoteluri în apropiere)
  • Explorați Everglades (Hoteluri în apropiere)
  • Căutați în galeriile de artă (Hoteluri în apropiere)
  • Vezi districtul Art Deco (Hoteluri în apropiere)
  • Bayside Marketplace (Hoteluri în apropiere)
  • Bayfront Park Cursuri de yoga gratuite (Hoteluri în apropiere)
  • Înmuiați cultura în Mica Havana (Hoteluri în apropiere)
  • Vizitați Little Haiti (Hoteluri în apropiere)
  • Mănăstirea Sf. Bernard de Clairvaux (Hoteluri în apropiere)

Dacă doriți o vacanță, dar nu sunteți sigur unde să mergeți, există câteva orașe mai bune de vizitat pentru a vă distra la soare decât Miami. Unul dintre cele mai bune motive pentru a vizita acest oraș din Florida este vremea caldă și însorită, care sunt perfecte pentru planificarea unei excursii pe plajă, cu o mulțime de timp de relaxare pentru persoanele care caută relaxare și sporturi nautice pentru căutătorii de aventuri. Miami este locul suprem pentru magazinele-holics, pasionații de modă, mâncărurile și iubitorii cluburilor de noapte. Cultura este diversă și este cu adevărat diferită în orice altă parte din America.

O călătorie la Miami poate fi la fel de relaxantă sau la fel de plină de acțiune pe cât o faceți, așa că există multe modalități de a adapta o vacanță la Miami personalității și stilului dvs. de călătorie. Așadar, când începeți să vă planificați călătoria în vârful sudului Florida, țineți minte aceste idei pentru modalități distractive de a vă petrece vacanța în Miami.

Oamenii-Urmăriți pe South Beach

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (1)

Vizionare oameni pe South Beach (Hoteluri în apropiere)

Ar fi o crimă absolută să vizitați Miami și să nu participați la cultura sa pe plajă. Plajele din Miami sunt relaxate, însă mulți participanți la plajă se îmbracă aici pentru a impresiona. Pe lângă ultra-populara plajă South, alte plaje demne de verificat sunt North Shore Park Beach, Golden Beach și Crandon Park Beach. Pe malul oceanului din Miami Beach se numește Ocean Drive, care este locul unde veți trece pe lângă clădirile istorice Art Deco și zona elegantă South Beach. Nu uitați de protecția solară și ochelarii de soare pentru a vă așeza în nisip și urmăriți ca personajele interesante să treacă și să se folosească în apă toată ziua.

Încercați un sport nautic nou

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (2)

Încercați un sport nautic nou (hoteluri în apropiere)

Apele oceanului care curg de-a lungul orașului Miami sunt calde și primitoare. Deci nu faceți doar o baie rapidă; îmbrățișează-ți spiritul de aventură și încearcă un sport nautic nou. Unele dintre cele mai populare moduri de a intra în apă aici sunt schi-jetul, windsurfing-ul, kitesurfing-ul, scuba diving-ul, snorkeling-ul, canotajul, stand-up paddleboardingul și pescuitul. Aceasta este o zonă minunată pentru a vedea delfinii și puteți rezerva excursii ghidate pentru a călca și a înota cu delfini pentru a experimenta aceste creaturi frumoase atât de aproape și personale.

Cumpărați până vă aruncați pe Lincoln Road

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (3)

Cumpărați până vă aruncați pe Lincoln Road (Hoteluri în apropiere)

Miami este o mecă pentru cumpărători, iar cartierul de cumpărături obligatoriu din oraș este de-a lungul drumului Lincoln. Aici veți găsi minunate magazine de buticuri, precum și galerii de artă, cinematografe și restaurante și baruri cu șolduri. Cea mai mare parte a magazinelor se află pe strada Lincoln, între Alton Road și Washington Avenue. Acesta a fost adăugat în Registrul național al locurilor istorice și găzduiește magazinele preferate de designeri, piața unui fermier și concerte în aer liber.

Explorați Everglades

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (4)

Explorați Everglades (Hoteluri în apropiere)

Dacă ați putea folosi o mică pauză din circuitul de nisip și turism, mergeți în afara orașului Miami pentru a vizita Parcul Național Everglades. Aici veți găsi mlaștini fascinante și multe specii de plante și animale despre care să aflați și să vă vedeți. Aligatorii și crocodilii sunt mari atrageri, dar există atât de multe păsări demne de urmărit, așa că adu-ți binoclul! Și nu uitați nici spray-ul dvs. de insecte, pentru că moscheții pot fi o pacoste, mai ales vara.

Parcurgeți galeriile de artă

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (5)

Căutați în galeriile de artă (Hoteluri în apropiere)

Miami este una dintre cele mai importante destinații de artă din țară și un loc semnificativ pentru artiști și galerii celebre. Spre deosebire de galeriile de artă din unele orașe, cele din Miami sunt mai primitoare decât umplute și mai accesibile decât intimidarea. Acesta este un loc minunat pentru a afla despre arta experimentală și a răsfoi lucrările a mii de artiști. Săptămâna Artelor din Miami și Art Basel sunt evenimente de artă uriașe care merită verificate pentru experiență cel puțin o dată în viață.

Vezi districtul Art Deco

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (6)

Vezi districtul Art Deco (Hoteluri în apropiere)

Și vorbind despre artă, tipul de artă care a pus Miami pe hartă a fost Art Deco. Acesta este un stil arhitectonic care datează din anii 1920 în America și se caracterizează prin clădirile ușoare în culori pastelate care ne amintesc de plajă. Faceți o mașină sau plimbați-vă în jurul districtului Art Deco retro, în special de-a lungul Ocean Drive, Collins Avenue și Washington Avenue. Sau faceți un tur ghidat pentru a afla mai multe despre acest stil de arhitectură și semnificația acestuia în oraș.

Piața Bayside

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (7)

Bayside Marketplace (Hoteluri în apropiere)

Situată de-a lungul malurilor golfului Biscayne, această piață se află lângă un port sportiv cu multe bărci de turism și pescuit. Acesta este un loc minunat pentru a te plimba pentru a căuta suveniruri pentru a lua o băutură fericită de oră. Interpreții de pe stradă urcă regulat aici pe scenă, așa că veți auzi adesea sunetele muzicii live în timp ce stai și te plimbi. Acesta este un mall în aer liber, cu peste 150 de magazine și restaurante specializate, unde puteți face o plimbare fără nicio presiune pentru a cumpăra, și este deschis în fiecare zi în apropiere de centrul orașului.

Bayfront Park Cursuri de yoga gratuite

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (8)

Bayfront Park Cursuri de yoga gratuite (Hoteluri în apropiere)

În timp ce sunteți lângă golful din centrul orașului Miami, de ce să nu întindeți acești mușchi obosiți și să vă întineriți corpul cu o clasă gratuită de yoga în aer liber? Bayfront Park Management Trust găzduiește cursuri gratuite de yoga pentru rezidenții locali, vizitatori, yoghini pentru prima dată și practicieni cu experiență. Cursuri gratuite sunt oferite în fiecare luni, miercuri și sâmbătă, cu o vedere uimitoare asupra golfului și a zonei înconjurătoare. Doar asigurați-vă că vă aduceți propriul covor, apă și prosop, pentru că acele lucruri nu sunt furnizate. Toate clasele sunt amplasate în Pavilionul Tina Hills, la intrarea de sud a parcului, dacă nu plouă, iar orele sunt ținute în biroul Bayfront Park. Chiar dacă nu prindeți o clasă de yoga, faceți o plimbare sau jogging în jurul parcului Bayfront din partea de est a bulevardului Biscayne.

Înmuiați cultura în Mica Havana

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (9)

Înmuiați cultura în Mica Havana (Hoteluri în apropiere)

Nu există într-adevăr mâncare cubaneză mai bună în afara Cuba decât în ​​Miami. Consultați Calle Ocho pentru a vizita restaurantele, barurile și magazinele din Cuba. Acesta este un loc minunat pentru a asculta muzică live din Cuba și Caraibe. Planificați să vizitați vineri vineri pentru Viernes Cultural pentru a urmări dansul cubanez și răsfoiți arte și meserii.

Faceți o vizită în Little Haiti

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (10)

Vizitați Little Haiti (Hoteluri în apropiere)

Un alt cartier cultural din Miami pentru a face check out este Little Haiti, care se află în cartierul cunoscut odată ca Lemon City. Există galerii de artă haitiene, magazine de cărți și muzică și un centru cultural care găzduiește evenimente muzicale și spectacole de dans. Cele mai bune momente de vizitat sunt în timpul Noii Mari a cartierului în evenimentele din Little Haiti, care se organizează în fiecare a treia vineri și sunt libere de a participa. Evenimentele sunt găzduite de Fundația Rhythm și Little Cultural Culture Center și adesea servesc mâncare autentică, permit participanților să facă arte și meserii și să găzduiască concerte live cu muzică festivă, perfectă pentru dans.

Mănăstirea Sf. Bernard de Clairvaux

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (11)

Mănăstirea Sf. Bernard de Clairvaux (Hoteluri în apropiere)

Pentru a afla mai multe despre istoria Miami, consultați Mănăstirea St. Bernard de Clairvaux din North Miami Beach. Mănăstirea originală a fost construită în anii 1100 și reconstruită la începutul anilor 1900. A servit ca atracție turistică și biserică activă în ultimii ani. Motivele sunt liniștite și senine, iar grădinile sunt frumoase atunci când sunt în plină floare. Puteți participa la masă la mănăstire sau puteți face un tur.

★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★ - Statele din America (12)
★ 11 Dintre cele mai bune lucruri de făcut în Miami, Florida ★  - Statele din America (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6397

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.