Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (2024)

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (1)

Dankzij deze musthaves ga je het festivalseizoen tegemoet in stijl

De zomer nadert en dat betekent dat het festivalseizoen steeds dichterbij komt. Sterker nog, de eerste festivals van dit jaar hebben al gezorgd voor een voorzichtige aftrap. Nu Lentekabinet, DGTL, De Zon en vele andere feesten achter de rug zijn, hebben we de smaak goed te pakken en lonken we naar meer. Wat je aantrekt naar een event waar het naast muziek draait om zien en gezien worden? Daarbij helpen we je graag. Want dankzij deze festivalmusthaves ga je stijlvol én zonder zorgen de dansvloer op.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (2)

Fashionchick test: zo helpt de nieuwste smartwatch van HUAWEI je met je voeding en energie

De HUAWEI WATCH FIT 3 heeft álle gewenste features die je van een smartwatch verwacht; en het overzicht daarvan is gemakkelijk in de bijbehorende app te bekijken. Met deze stijlvolle smartwatch track je bovendien gemakkelijk je calorieën én houd je je energielevels goed op pijl. Ik heb de HUAWEI WATCH Fit 3 nu een tijdje geprobeerd en heb ondervonden hoe makkelijk en effectief dit horloge werkt.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (3)

Last-minute vakantie boeken? Dit zijn de 6 beste bestemmingen

Nog geen vakantie geboekt voor deze zomer? Geen zorgen. Er zijn een aantal last-minute vakantiebestemmingen die ook nu nog tegen goede prijzen te boeken zijn. Parels van bestemmingen en accommodaties, die je een onvergetelijke zomer garanderen.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (4)

Deze parfum en deodorant ineen biedt de perfecte geurmatch voor ieder moment

VOGUE Women staat bekend om haar unieke, krachtige bloemengeuren. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende energie of een verleidelijke geur, de parfum-deodorantcombinaties van VOGUE Women bieden een geurervaring die je laten stralen, ongeacht de gelegenheid. Ontdek de verscheidenheid van de zeven exclusieve geurlijnen en vind je perfecte match.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (5)

Op deze manier creëer je de perfecte BACARDÍ-brunch

BACARDÍ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de dansscene. Dit weekend staat het iconische rummerk met Casa BACARDÍ opnieuw op Amsterdam Open Air. Met Caribbean muziek en street sound systems is deze stage een absolute must om te bezoeken. Ben je niet aanwezig op Amsterdam Open Air? Geen zorgen, want BACARDÍ brengt dit jaar het festivalgevoel naar iedere locatie met een BACARDÍ-brunch. En daar kun je zowel voor als na een festivalbezoek van genieten.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (6)

In een korte broek naar kantoor? Dat doe je zo

Het warme weer is meer dan welkom, maar brengt ook bepaalde ongemakken met zich mee. Zo kan het lastig zijn om de perfecte outfit samen te stellen die zomers en luchtdoorlatend is en tegelijkertijd geschikt is voor een werk- slash kantoordag. Hoe draag je bijvoorbeeld een paar shorts op een office-approved manier? Nou, zo.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (7)

Dit zijn de beste anti-rimpelcrèmes voor een strakke huid en jeugdige look

We worden allemaal ouder, en of we dat nu willen of niet, krijgt ons gezicht te maken met huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels. Gelukkig zijn er een heleboel serums en crèmes die ingrediënten bevatten die strijden tegen rimpels en andere tekenen van de ouder wordende huid. Maar wat is nu de beste anti-rimpelcrème die écht werkt voor het behoud van een strakke huid en jeugdige uitstraling? Van dagcrème tot nachtcrème; we zetten de beste 8 onder elkaar.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (8)

Met deze 6 zomertrends kom je luchtig gekleed de dag door

Elk jaar stuiten we op hetzelfde probleem: hoe kleed je je voor de hoge temperaturen van de zomer? Om die vraag te beantwoorden, zetten we de 6 grootste modetrends voor lente/zomer van 2024 onder elkaar. Met deze trends kom je gegarandeerd luchtig en stijlvol gekleed het seizoen door.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (9)

Zo krijg je gladde benen zonder rode vlekjes en bultjes

Je wil natuurlijk niet alleen een zichtbaar gladde en gezonde huid op je gezicht, je wil ook met je lichaamshuid kunnen shinen. En nu we de zon veel vaker gaan zien, geldt dat vooral voor je benen. Dus hoe krijg je de huid van je onderdanen snel in shape? We hebben een aantal tips voor je verzameld waarmee je benen in de beste conditie de zomer doorkomen.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (10)

Hoe duurzaam is een kledingmerk? Check het met deze app!

De grote modeketens verkopen kleding van slechte kwaliteit, vervuilen de planeet en produceren onder slechte omstandigheden. Vooral fast-fashion merken als Primark, H&M, en Forever21 staan hierom bekend. Maar is dat wel echt zo? Hebben ze niet gewoon een slecht imago omdat ze goedkoop zijn? Met de app Good On You kun je checken hoe ethisch verantwoord een merk is.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (11)

Jeans van hennep is het meest duurzaam

Het Nederlandse jeansmerk Kuyichi is al jaren trendsetter op het gebied van duurzaamheid. Ze produceerden namelijk in 2001 al de eerste spijkerbroeken van biologisch katoen. Nu, twintig jaar later, komen de jeans gemaakt van hennep weer terug op de markt.

Stella McCartney is om deze redenen duurzamer dan ooit | Fashionchick.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6237

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.